<h2>ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ</h2><p>Το σύστημα συναγερμού LightSYS™ 2 υποστηρίζει  την επαναστατική υπηρεσία  VUpoint, η οποία βασίζεται στη λειτουργία μέσω cloud και χρησιμοποιεί IP κάμερες ώστε να παρέχει οπτική επιβεβαίωση σε πραγματικό χρόνο σε περίπτωση πρόκλησης συναγερμού ή όταν θελή</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.grforcesecurity.gr/more.php?l=el&id=3437' >Περισσότερα...</a></div> <h2>CCTV</h2><p>Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV), επίσης γνωστή και ως η βιντεοεπιτήρηση, είναι το σύστημα παρακολούθησης με τη χρήση των καμερών και τη μετάδοση του σήματος σε ένα, σε μόνιτορ.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.grforcesecurity.gr/more.php?l=el&id=3421' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ACCESS CONTROL</h2><p>Ένα σημείο ελέγχου πρόσβασης (Access Control), μπορεί να είναι μια πόρτα, περιστροφική πόρτα, πύλη πάρκινγκ, ασανσέρ, ή άλλα φυσικά εμπόδια, όπου η παραχώρηση πρόσβασης ελέγχεται ηλεκτρονικά.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.grforcesecurity.gr/more.php?l=el&id=3423' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ</h2><p>Τα συστήματα πυρανίχνευσης - συναγερμού και συστήματα πυρασφάλειας ανιχνεύουν καπνό και θερμότητα καθώς και την διαρροή εκρηκτικών αερίων από τα πρώτα τους στάδια και παρέχουν έγκαιρη ειδοποίηση.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.grforcesecurity.gr/more.php?l=el&id=3422' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Η εγκληματικότητα στις μέρες μας είναι μια υπόθεση που θα πρέπει αργά η γρήγορα να απασχολήσει όλους μας. Τα κρούσματα διαρρήξεων ολοένα και αυξάνονται, ενώ πολλές φορές συνοδεύονται από αλόγιστη βία προς τους κατοίκους που τυγχάνει να βρίσκονται μέσα στο σπίτι τους τη στιγμή της διάρρηξης.

Τα συστήματα περιμετρικής προστασίας σκοπό έχουν να κρατήσουν σε απόσταση τους επιτήδειους εισβολείς πολύ μακριά από τον συγκεκριμένο χώρο που θέλουμε να προστατέψουμε αλλά παράλληλα πρέπει να φιλτράρει εκείνα τα περιστατικά που δεν αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια του χώρου.

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο. Κάντε κλικ πάνω στις εταιρείες για να διαβάσετε περισσότερα.

           

 

 

 

 

RISCO - LightSYS™2 


Το σύστημα συναγερμού LightSYS™ 2 υποστηρίζει  την επαναστατική υπηρεσία  VUpoint, η οποία βασίζεται στη λειτουργία μέσω cloud και χρησιμοποιεί IP κάμερες ώστε να παρέχει οπτική επιβεβαίωση σε πραγματικό χρόνο σε περίπτωση πρόκλησης συναγερμού ή όταν θελήσει ο χρήστης. Προσφέρει μια απαράμιλλη, τελευταίας τεχνολογίας  λύση ασφάλειας για κατοικίες και εμπορικές εγκαταστάσεις.

Είναι ευέλικτο, αξιόπιστο και εύκολο στην εγκατάσταση:

  • Επαγγελματική λύση ασφάλειας με οπτική επιβεβαίωση
  • Έξυπνη εφαρμογή για  smartphones που παρέχει πλήρη έλεγχο, ειδοποιήσεις καθώς και οπτική επιβεβαίωση
  • Ευέλικτες επιλογές επικοινωνίας συμπεριλαμβανομένων των IP, GSM / GPRS, PSTN και Long Range Radio
  • Ευρεία γκάμα ανιχνευτών ενσύρματοι, 2-way ασύρματοι και ανιχνευτές RISCO Bus
  • Ιδανικό για multi-site projects με την πλατφόρμα ολοκληρωμένης ασφάλειας & διαχείρισης κτιρίων SYNOPSYS

Το LightSYS™ 2 είναι ένας συναγερμός που ξεκινάει από 8z και μπορεί να φτάσει τις 32z, με επεκτάσεις των 8z, με Bus αισθητήρες ή με ασύρματους αισθητήρες, φυσικά σε οποιοδήποτε συνδυασμό. Παρέρχεται η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε τερματική αντίσταση θελήσει ο εγκαταστάτης σε  END OF LINE ή και DOUBLE EOL. Μπορεί να δεχτεί μέχρι τέσσερα πληκτρολόγια ή οθόνες αφής, σε λευκό και μαύρο χρώμα, με το πλεονέκτημα να ενσωματώνει τον καρταναγνώστη proximity στο πληκτρολόγιο της επιλογής σας. Επίσης διαθέτει τέσσερις περιοχές (Partition). Διαθέτει καταγραφή 500 συμβάντων και δυνατότητα ενημέρωσης σε δεκαέξι (16) προορισμούς οποιουδήποτε συμβάντος. Οι έξοδοι που έχει ενσωματώσει στην κεντρική μονάδα είναι τέσσερα ρελέ από τα οποία το ένα υποστηρίζει 1A (ξερή επαφή και μπορούμε να το επεκτείνουμε στις 14 εξόδους για αυτοματισμούς. Για να υποστηρίξει ασύρματους αισθητήρες μπορούμε να τοποθετήσουμε μέχρι και δύο Δέκτες στην κεντρική μονάδα ή και στη bus καλωδίωση με επιτοίχιο κουτί, το οποίο περιλαμβάνεται.

  

 

 

 

 

 

CADDX - NX-8E-LXT-GR 


ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΚΟΓΙΑ.

Κέντρο με communicator , up / downloadable. 8 ζώνες οι οποίες επεκτείνονται μέχρι 192 ζώνες με καλώδιο ή ασύρματες. Δέχεται μέχρι 32 modules επεκτάσεως, 8 partitions, 4 εξόδους, 240 χρήστες. Μπορεί να δεχτεί μέχρι 24 πληκτρολόγια, 8 για κάθε υποσύστημα. Δέχεται δέκτη ΝΧ-408, ΝΧ-416, ΝΧ-448 ενώ γίνεται 16 ζωνο με διπλασιασμό (θέλει ειδικές αντιστάσεις). Μνήμη 512 γεγονότων, ελέγχει την συμπεριφορά ζωνών. (Δεν περιλαμβάνει πληκτρολόγιο και Μ/Τ). Ελάχιστη κατανάλωση 60mA. Θύρα RS-232. Δυνατότητα εντολών σε συσκευές Χ-10. Διαστάσεις : Π 29 x Υ 29 x Β 9.5 cm

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Επεκτείνεται έως 192 προγραμματιζόμενες ζώνες
  • 240 Χρήστες
  • Μνήμη 512 συμβάντων
  • Up To 8 True Partitions With Separate Account Codes, Entry/Exit Delays, And Feature Selections For Each Partition
  • Maximum Of 32 Keypads With Up To 8 Per Partition
  • ITI Wireless Technology With Up To 192 Supervised Zones
  • 2-Wire Or 4-Wire Smoke Detector Compatibility